Ατομικές Συνεδρίες

Η ακοή είναι μια από τις πέντε αισθήσεις. Η ακρόαση όμως είναι τέχνη. Frank Tyger, 1929-2011, Αμερικανός σκιτσογράφος

Ατομικές Συνεδρίες

Σε μια προσωπική συνεδρία, μέσω ερωτήσεων και βασικών αρχών ψυχολογίας, θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και συναισθηματικά εμπόδια, χωρίς αρνητική κριτική ή προσπάθεια κατήχησης. Δεν είναι άλλωστε αυτός ο ρόλος ενός coach, να εστιάσει στο παρελθόν σου ή να καθοδηγήσει επιβάλοντας την δική του (υποκειμενική) ματιά, αλλά να ενδυναμώσει, αντικειμενικά, κάθε προσπάθειά σου για θετική αλλαγή, ένα «προσωπικό ξύπνημα».

Σύντομα, θα μπορούμε να προσδιορίσουμε ποίες είναι οι προκλήσεις που αλλάζοντας, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Και σε συνεργασία, να σχεδιάσουμε την πορεία, τα απαραίτητα βήματα. Πολύ συχνά η καταγραφή όλων αυτών σε ένα προσωπικό «ημερολόγιο» βοηθά στην ταξινόμηση σκέψεων και ιδεών.

Μοσχούλα Μπέστα NLP Master Practitioner, Life Coach

Οι συναντήσεις μας έχουν στόχο:

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα ερωτηθείς για όσα θέλεις να αλλάξεις και να αποκτήσεις. Στις συζητήσεις μας (που παραμένουν πάντα εμπιστευτικές) θα ακούσω κάθε δική σου ιδέα για το πως μπορούν αυτά να επιτευχθούν. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε χώρους που εμπνέουν άνεση και οικειότητα, τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή Skype.

Ο κόσμος επιδίδεται σ΄ένα κυνήγι ευδαιμονίας. Οι σημερινές συνθήκες όμως δεν το επιτρέπουν πάντα. Κι ίσως αναρωτιέστε τι είναι το διαφορετικό στη My Best Life. Πώς μπορεί δηλαδή να γεφυρώσει αυτό το χάσμα. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να το ανακαλύψετε!!!

Επικοινωνία

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του My Best Life.