Το Βιογραφικό μου

ΑλλάΖΩ

Μια γυναίκα που περνάει από την καθημερινότητα σε μία περιπέτεια. Πώς καταλήγει να είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας. Βγαίνοντας νικήτρια από την μάχη με τον καρκίνο στα 34 και με την επιστροφή μου στα θρανία στα 38, η ιστορία μου θα μπορούσε ίσως να αποτελέσει ένα παράδειγμα πίστης στις δυνατότητες του εαυτού μας. Είναι αυτή η θέληση για εξέλιξη που με διαφοροποιεί.

Μετά την ολοκλήρωση του Μεταπτυχιακού μου προγράμματος στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, μια καριέρα ξεκίνησε σαν προσωπικό όνειρο, μετρώντας σήμερα είκοσι δύο χρόνια δημιουργίας και ανάπτυξης υπηρεσιών νοσηλευτικής βοήθειας και φροντίδας σε ασθενείς και ηλικιωμένους. www.bestcare.gr.

Μοσχούλα Μπέστα NLP Master Practitioner, Life Coach

Εμπειρία

Είκοσι δύο χρόνια παρουσίας στον ευαίσθητο και απαιτητικό χώρο της υγείας, συνετέλεσαν στην διαμόρφωση των ιδιοτήτων του χαρακτήρα μου, με γνωρίσματα ειλικρινούς ενδιαφέροντος και συμπόνιας για τον ασθενή, δημιουργώντας μου υψηλή αίσθηση αυτογνωσίας, σεβασμού στην ιδιαιτερότητα, ανεπτυγμένης συναισθηματικής νοημοσύνης και επικοινωνίας.

Σαν Coach πλέον (NLP Life and Health Coach), με διαρκή αγάπη για μάθηση, οξυδέρκεια και περιέργεια , δεν σταματώ να εξερευνώ, να ανακαλύπτω νέες πτυχές του εαυτού μου μέσα από τις εμπειρίες μου. Θεωρώ πως δεν περιορίζομαι απλά σε απαραίτητα, θετικά χαρακτηριστικά που ένας Coach πρέπει να διαθέτει. Τα προσωπικά μου βιώματα, με «εξόπλισαν» με θάρρος και πάθος για τη ζωή.

Αυτό το πάθος μου για τη ζωή και τη συνεχή εξέλιξη με οδήγησε στη δημιουργία του Κέντρου Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης «My Best Life»

Με ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε καινοτομίες, καλωσορίζω το NLP and Life coaching στη ζωή μου σαν μια θετική δύναμη και μια φυσική συνέχεια αυτής της παρουσίας μου, ένα μέσο ολοκλήρωσης του ενδιαφέροντός μου για τον άνθρωπο, της ψυχικής και σωματικής του υγείας. Της χαράς που μου προσφέρει η όποια συνεισφορά μου - μικρή ή μεγάλη- στην ανάπτυξη και επιτυχία του.

Κατάρτιση

Ως λάτρης της δια Βίου Εκπαίδευσης, παρακολούθησα και συνεχίζω να παρακολουθώ διάφορα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα:

 • MBA in Health Services Management(Nottingham Trent University)
 • Diploma in Counseling Psychology (City Unity College)
 • N.L.P Practitioner Certification (EBNLP)
 • Diploma in Life Coaching (Association for Coaching)
 • New Code NLP Practitioner Certification (International Trainers Academy of NLP)
 • NLP Master Practitioner Certification(EBNLP)
 • Social Media Marketing (Technoplus)
 • Πιστοποιημένη κατάρτιση στη Συμβουλευτική (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων)
 • Αντιμετωπίζοντας την Ενοχή και την Κατάθλιψη (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων)
 • Θετική Οργανωσιακή ψυχολογία (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων)
 • Διδασκαλία και Μάθηση στη Νοσηλευτική και άλλες Επιστήμες Υγείας.
 • Κύκλος Ευαισθητοποίησης στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία (Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών)
 • Προγράμματα επιμόρφωσης και επαγγελματικής εξειδίκευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων, Αποτελεσματική Επικοινωνία και Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός, Ανάπτυξη Βασικών Εργασιακών Ικανοτήτων (KeySkills), Οργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική (Life Coaching)

Σεμινάρια

Ατομικές Συνεδρίες

Χρόνια Εμπειρίας

Εκδηλώσεις

Επικοινωνία

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του My Best Life.