Ελέγξτε κι Αντιμετωπίστε τον Θυμό στις σχέσεις σας

12 Mar

Ελέγξτε κι Αντιμετωπίστε τον Θυμό στις σχέσεις σας

By 

Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα, το οποίο τις περισσότερες φορές μας τρομάζει, μας δυσανασχετεί και μπαίνει εμπόδιο στην καλή λειτουργία των διαπροσωπικών μας σχέσεων. Κάποιες φορές, μάλιστα είναι τόσο μεγάλη ή ένταση του θυμού μας, όπου δημιουργεί καταστροφικές συνέπειες τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους, όπως σωματικές ασθένειες, αποξένωση, αισθήματα μοναξιάς.

 

Στο παρόν σεμινάριο θα προσπαθήσουμε να δούμε το συναίσθημα του θυμού με μία πιο ‘’ζεστή ματιά’’ και να το αγκαλιάσουμε. Θα αναγνωρίσουμε τα αίτια που πυροδοτούν τον θυμό μας, τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τον κατανοούμε έγκαιρα  και να τον εκφράζουμε με στόχο την καλή επικοινωνία. Ακόμη, θα δούμε πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τις εκρήξεις θυμού των άλλων προς εμάς, να θέσουμε υγιή, ορατά όρια να διεκδικήσουμε, σεβόμενοι παράλληλα το αίσθημα και τον θυμό του άλλου. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε πως ο θυμός είναι ένα πανανθρώπινο συναίσθημα που μπορεί να γίνει άκρως εποικοδομητικό αν το αντιληφθούμε άμεσα και το εκφράσουμε με τον κατάλληλο τρόπο στους άλλους.

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι τόσο μέσα από την θεωρία όσο και μέσα από βιωματικές ασκήσεις να αγαπήσουμε τον θυμωμένο μας εαυτό, να τον υποδεχτούμε στην ζωή μας όποτε είναι απαραίτητο, να τον εκφράσουμε κατάλληλα, να διαχειριστούμε ομαλά τον θυμό των σημαντικών ανθρώπων της ζωής μας και να εγκαθιδρύσουμε ισορροπημένες σχέσεις όπου όλα τα συναισθήματα θα είναι καλοδεχούμενα.

Additional Info

  • Τόπος Διεξαγωγής: My Best Life Χάλκης 6 Ν.Ιωνία
  • Ημερομηνία: Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019
  • Ώρα: 18:00 - 21:00
  • Κόστος Συμμετοχής: 15€
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 27 24 509
  • Πληροφορίες Συμμετοχής: Λόγω περιορισμένων θέσεων, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Read 1668 times
Μοσχούλα Μπέστα Master NLP Life Coach

Μια γυναίκα που περνάει από την καθημερινότητα σε μία περιπέτεια. Πώς καταλήγει να είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας. Βγαίνοντας νικήτρια από την μάχη με τον καρκίνο στα 34 και με την επιστροφή μου στα θρανία στα 38, η ιστορία μου θα μπορούσε ίσως να αποτελέσει ένα παράδειγμα πίστης στις δυνατότητες του εαυτού μας. Είναι αυτή η θέληση για εξέλιξη που με διαφοροποιεί.

Website: mybestlife.gr

Επικοινωνία

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του My Best Life.