ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

18 Dec

ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η χρονιά άλλαξε. Εσύ πόσο συχνά αλλάζεις; Πόσο συχνά τολμάς να αλλάξεις συνήθειες που σε αρρωσταίνουν, σχέσεις που σε φθείρουν και δρόμους που δεν οδηγούν σε επιτυχία. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς οι περισσότεροι τείνουμε να θέτουμε νέους στόχους, στόχους μη ρεαλιστικούς που συχνά οδηγούν σε αποτυχία, χαμηλή αυτοεκτίμηση και αίσθημα ανεπάρκειας. Και κάθε φορά αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος, τι διαφορετικό θα μπορούσες να είχες κάνει για να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς.

Μήπως θέλεις φέτος να πάρεις ένα καινούριο δρόμο, να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Θέλεις να είναι αυτή η δική σου χρονιά; Το παρόν σεμινάριο θα σε βοηθήσει. Με ποιόν τρόπο;

Μέσω του NLP Coaching θα μάθουμε πως ένας στόχος γίνεται πραγματοποιήσιμος βήμα – βήμα. Θα μάθουμε ποιά είναι τα κατάλληλα βήματα στον τρόπο που σκεφτόμαστε και ενεργούμε για να πετύχουμε τους στόχους της νέας χρονιάς. Θα ελέγξουμε όλα τα πιθανά εμπόδια που ενδέχεται να συναντήσουμε κατά την διάρκεια υλοποίησης των στόχων μας. Άλλωστε μη ξεχνάς πως οι παγίδες επίτευξης των στόχων είναι τόσο αόρατες που κάποιες φορές κρύβονται μέσα μας, κάνοντας εμπόδιο τον ίδιο μας τον εαυτό. Επιπλέον, θα ανακαλύψουμε την αξία του να θέτεις μικρούς και συγκεκριμένους στόχους, που αυτοί οι ίδιοι θα σε οδηγήσουν σε μία μεγάλη αλλαγή.

Για να γίνουν όλα τα παραπάνω, θα χρειαστεί να οπλίσεις την βαλίτσα σου με αυτοπεποίθηση και γνώση εαυτού. Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, στο παρόν σεμινάριο θα έρθεις σε επαφή με κομμάτια του εαυτού σου που δεν γνωρίζεις, με δυνάμεις που έχεις μέσα σου σε χειμερία νάρκη. Τέλος, θα δεις πως πίσω από κάθε στόχο χρειάζεται να κρύβεται ένα σημαντικό κίνητρο με κέντρο τον εαυτό σου. Θα διερευνήσουμε, λοιπόν ποια είναι τα δικά σου κίνητρα που κάνουν δυνατή την επιθυμία σου για έναν συγκεκριμένο στόχο.

Σας προσκαλώ να μελετήσουμε μαζί πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από τις τεχνικές του NLP για να πετύχουμε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Να ανακαλύψουμε τι πραγματικά είναι αυτό που δημιουργεί "φρένο" και περιορίζει τις δυνατότητές μας. Οι τεχνικές του NLP αποτελούν δυναμικά μέσα για να ξεπεράσουμε εμπόδια, αντιστάσεις, παρεμβολές.

Μεγαλύτερος στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου; Να οδηγηθείς στην καλύτερη πλευρά του εαυτού σου. Να πιστέψεις σε εσένα και καθώς προσπαθείς να πετύχεις το στόχο σου, να γίνεις ο άνθρωπος που αξίζεις να είσαι.

Additional Info

  • Τόπος Διεξαγωγής: My Best Life Χάλκης 6 Ν.Ιωνία
  • Ημερομηνία: 14 Ιανουαρίου 2019
  • Ώρα: 18:00 - 21:00
  • Κόστος Συμμετοχής: 15€
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 27 24 509
  • Πληροφορίες Συμμετοχής: Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Read 48 times

Επικοινωνία

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του My Best Life.